Menu

aan de slag!

De bouwvakantie zit er weer op. We hebben genoten van de vrije weken, de dagjes uit en sommigen van een mooie vakantie in het buitenland. Maar we zijn ook blij dat we weer aan de slag kunnen. Dat we weer ontwerpen mogen maken, kunnen sparren met de aannemer, overleg voeren met opdrachtgevers en gemeenten en tekeningen kunnen uitwerken tot aanvragen voor een omgevingsgvergunning. Want zo zag de eerste week er ongeveer uit.

Foto 1: Zo komt bij het verenigingsgebouw in Giessenburg de betonnen plint met houtnerfstructuur goed 'uit de verf' (uit de kist eigenlijk) en zijn de vakmannen van Gebroeders C & M Korevaar deze aan het monteren tegen de gevel. Daarnaast heeft Buijk puik werk geleverd met het monteren van de glazen balustrade. Maar ook binnen gaat het lekker door met de installaties van Van Vianen en Hak.

Foto 2: In Schelluinen is het met name de dakrand die nog gemonteerd moet worden. Maar het begint al een plaatje te worden wat ons betreft. De bewoners genieten al volop van het atelier/pool house en de zwemvijver.

Foto 3: Op de Albert Heijn in Giessenburg is een klein kantoor opgebouwd waarvan we een foto ontvingen van een gelukkige opdrachtgever!

Ook zijn we gestart met een nieuwe transformatie van een bestaand (bedrijfs)pand. Maar ook met het maken van een ontwerp voor een grootschalige verbouwing van een woning. We zijn er weer!

Deel dit project via:
Sluiten