Menu

Vacature Bouwkundig tekenaar/ BIM modelleur


Functieomschrijving
Als Tekenaar/Modelleur houd jij je bezig met alle voorkomende tekenwerkzaamheden en ben je in staat projecten zelfstandig uit te (gaan) werken en technisch te begeleiden. Nadat de architect het met de opdrachtgever eens is geworden over het voorlopig ontwerp, neem je het stokje over en ben je (mede) verantwoordelijk voor de verdere uitvoering van het tekenwerk.

Voor deze functie zoeken wij iemand met goed ontwikkelde analytische eigenschappen die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Functie-eisen

· Minimaal HBO-Bouwkunde;
· Ervaring met Arkey/ADOMI of REVIT is een pré;
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
· Groot verantwoordelijkheidsgevoel en daarnaar handelen.

Bedrijfsomschrijving

NEW-TON Architects richt zich op het ontwerpen van duurzame huisvesting. Vanaf het eerste idee, voor een particulier of bedrijf, denken wij mee om tot de beste oplossing voor een ruimtelijk vraagstuk te komen. Wij hebben niet één ontwerpstijl maar werken wel volgens bepaalde architectonische principes. Daardoor werken we altijd, samen met onze opdrachtgever, aan een resultaat wat past binnen de uitgangspunten en past in de omgeving en de functie van het object.

Locatie/Standplaats

Giessenburg (regio Breda/Gorinchem/Rotterdam)

Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO Architecten en werkzaam in een enthousiast en gedreven team.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je reactie met CV + portfolio (max. 10 Mb) naar info@new-ton.nl Of bel voor meer informatie, tel. 0184 634 895

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluiten