Menu

interieur deelcafé de Buuf

In het voorjaar van 2020 is Deelcafé de Buuf in Giessenburg gestart. Helaas heeft het sinds de opening niet vaak zijn deuren kunnen openen, vanwege alle corona maatregelen. Vanaf 8 mei 2021 kun je weer elke zaterdagmiddag bij de Buuf langs voor een heerlijke koek of koffie to-go. We hopen voor iedereen dat de Buuf zich snel wel volledig kan openen.

Voordat de Buuf begon, werd het pand gebruikt voor activiteiten van de Halte, een organisatie voor activiteiten voor jongeren in Giessenburg. Van binnen moest de inrichting volledig veranderd worden en ook van buiten moest het een andere uitstraling krijgen. Wij hadden de taak gekregen om een ontwerp te maken voor de inrichting van de Buuf. Ook is er aan de buitenkant een kleine aanpassing gedaan in de voorgevel.

Hieronder ziet u een aantal van de schetsontwerpen.

De Buuf is een fijne plek geworden. Wat is het leuk om te zien dat er gebruik is gemaakt van onze ontwerpen voor de inrichting. We zijn heel blij dat wij hebben mogen meehelpen aan dit mooie initiatief in ons eigen dorp!

Meer leuke plaatjes bekijken? Of wilt u up to date blijven van de Buuf. Hou dan de website, Instagram en/of facebook van de Buuf in de gaten!

https://www.deelcafedebuuf.nl/
Facebook: Deelcafé de Buuf
Instagram: deelcafedebuuf

Deel dit project via:
Sluiten