Menu

Verenigingsgebouw Doetsekom

Scroll naar beneden voor het eindresultaat!

plattegrond

De mannen van Buyk, met ondersteuning van Boer, zijn de staalconstructie voor het Verenigingsgebouw bij de Doetsekom aan het monteren. Zo krijgt het gebouw meteen gestalte. Fijn om te zien na toch wel een intensieve periode van voorbereiding.
De windverbanden roepen misschien wat vraagtekens op. De 3d impressie op het bord ernaast verraadt echter waarom deze op andere plekken geplaatst zijn dan gebruikelijk. De verspringende gevelopeningen worden zo niet gehinderd door stalen strippen.. De constructeur, aannemer Korevaar en Buyk hebben hier goed in meegedacht!

staal1

De eerste kozijnen zijn inmiddels geplaatst door Trabor. Daarnaast worden de waterkerende laag en het rachelwerk geplaatst. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor het dak door Floor Both. Bouwbedrijf C&M Korevaar overziet de gehele bouw.

Hierbij een aantal foto's van de binnenkant van het gebouw. De ramen die op verschillende hoogtes zitten en zo net muzieknootjes lijken, zorgen voor bijzondere lichtstrepen in het gebouw. Op de foto ernaast ziet u (naast alle rommel van de bouw) dat u ,vanuit het gebouw, een heel leuk uitzicht gaat krijgen op het zwembad.

20200914_085337

Het verenigingsgebouw begin al steeds meer vorm te krijgen. Aan de buitenzijde maakt de betonnen plint met houtnerfstructuur het gevelbeeld compleet. De glazen balustrade aan de zwembadzijde schermt het dakterras/tribune op een elegante strakke wijze af. Ook binnen wordt er goed vooruitgang geboekt. Binnenkort meer foto's daarover.

Een nieuwe update, want de entree is dichtgemaakt! De muren op de bovenverdieping hebben al een kleurtje gekregen. De keuken is ook al een heel eind.

Inmiddels wordt er al goed gebruik gemaakt van het verenigingsgebouw. Wij hopen dat heel veel mensen er plezier van gaan hebben!

Deel dit project via:
Sluiten