Menu

Verenigingsgebouw Doetsekom

Eind 2020 is het verenigingsgebouw 'De Doetse Kom' opgeleverd. De mooie karakteristieke houten gevel zorgt voor een prachtig geheel.

Hieronder een aantal 3D weergaven van het gebouw.

De plattegrond van de begane grond.

plattegrond

De mannen van Buyk, met ondersteuning van Boer, zijn de staalconstructie voor het Verenigingsgebouw bij de Doetsekom aan het monteren. Zo krijgt het gebouw meteen gestalte. Fijn om te zien na toch wel een intensieve periode van voorbereiding.
De windverbanden roepen misschien wat vraagtekens op. De 3d impressie op het bord ernaast verraadt echter waarom deze op andere plekken geplaatst zijn dan gebruikelijk. De verspringende gevelopeningen worden zo niet gehinderd door stalen strippen.. De constructeur, aannemer Korevaar en Buyk hebben hier goed in meegedacht!

staal1

De eerste kozijnen zijn inmiddels geplaatst door Trabor. Daarnaast worden de waterkerende laag en het rachelwerk geplaatst. Ook worden er voorbereidingen getroffen voor het dak door Floor Both. Bouwbedrijf C&M Korevaar overziet de gehele bouw.

Hierbij een aantal foto's van de binnenkant van het gebouw. De ramen die op verschillende hoogtes zitten en zo net muzieknootjes lijken, zorgen voor bijzondere lichtstrepen in het gebouw. Op de foto ernaast ziet u (naast alle rommel van de bouw) dat u ,vanuit het gebouw, een heel leuk uitzicht gaat krijgen op het zwembad.

20200914_085337

Het verenigingsgebouw begin al steeds meer vorm te krijgen. Aan de buitenzijde maakt de betonnen plint met houtnerfstructuur het gevelbeeld compleet. De glazen balustrade aan de zwembadzijde schermt het dakterras/tribune op een elegante strakke wijze af. Ook binnen wordt er goed vooruitgang geboekt.

Deel dit project via:
Sluiten