Menu

bedrijfswoning

Ottoland voorgevel

De woning is hier wind- en waterdicht. De rieten kap is gereed en de kozijnen zijn geplaatst. Enkel de kliklijsten op het kozijn rondom de entree dienen hier nog aangebracht te worden. In een later stadium wordt de achterzijde aangepakt om nog meer een geheel te vormen.

IMG-20200907-WA0004

Het voorste deel van de bedrijfswoning is opnieuw opgebouwd. De voorheen kleinere kantoorruimten met vrij gesloten gevel maakt hier plaats voor een meer open gevel en grotere kantoorruimte. Aan de rechter zijgevel is een veranda voorzien waar je onder de rieten uitkragende kapconstructie prettig kan verblijven en zicht hebt op de mensen die langskomen.

We hebben de woning volledig in 3d gemodelleerd om vooraf de ventilatiekanalen, constructie en andere elementen die elkaar in de praktijk kunnen gaan 'raken' te engineeren. Dit beperkt eventuele faalkosten tijdens de bouw en resulteert in een integraal ontworpen en uitgedachte woning.

Deel dit project via:
Sluiten