Onze visie

new-ton Architects richt zich op het ontwerpen van duurzame huisvesting. Vanaf het eerste idee, voor een particulier of bedrijf, denken wij mee om tot de beste oplossing voor een ruimtelijk vraagstuk te komen. Wij hebben niet één ontwerpstijl maar werken wel volgens bepaalde architectonische principes. Daardoor werken we altijd, samen met onze opdrachtgever, aan een resultaat wat past binnen de uitgangspunten en past in de omgeving en de functie van het object.

Team foto ZONDER GRAS

Geschiedenis

micheile-dot-com-j4hsN4l3BM0-unsplash

2009

Op 1 juli 2009 heeft Teun Nuijten new-ton architecten opgericht. Het architectenbureau waar hij tot op heden nog steeds trotse eigenaar van is.

Hij is zijn architectenbureau begonnen vanuit zijn zolderkamer in Breda. Met het werk wat hij deed wilde hij mensen dienen door een ontwerp te maken naar wens van de opdrachtgever.

kantoor

2014

Vrij snel daarna kwam hij naar Giessenburg waar hij een klein kantoor had naast zijn woning aan de Dorpsstraat. De eerste jaren werkte hij voornamelijk alleen en af en toe samen met een parttime collega en verschillende stagiaires.

2015

Eerste fulltime werknemer in dienst bij new-ton architecten!

groepsfoto new-ton 10 jaar

2019

Bij new-ton Architects & Engineers zitten 10 jaar van creëren met passie d’rop. Om dit te vieren worden voor het kantoor aan de Dorpsstraat 4 in Giessenburg smakelijke ontwerpen uitgedeeld door het team van medewerkers.

20200910_140026

2020

Het kantoor werd al snel te klein voor het snelgroeiende bedrijf. Begin 2020 is new-ton met vier werknemers verhuisd naar de Kerkweg in Giessenburg.

IMG_8999 - Bewerkt

2023

New-ton is met negen werknemers verhuisd naar een nieuw kantoorpand! Ons nieuwe adres luidt: Neerpolderseweg 1 in Giessenburg.

Meet the team

TEUN
Architect

Teun Nuijten

WESLEY
Architect

Wesley Capelle

JOS
Senior bouwkundige

Jos Buré

IAN
Bouwkundig tekenaar

Ian Hageman

CHRISTY_1
Office manager

Christy Dubbelman

BIM Modelleur & Interieur ontwerper

Ardin Vermeulen

Vragen? We helpen je graag!